Om Oss

Vi är ett litet företag som vill jobba kundnära och skapa deras drömbröllop. Vi bryr oss om varje individ och önskemål. Tillsammans hoppas vi att vi kan just fixa ert drömbröllop. Vi erbjuder inte bara hel service utan efter önskemål och sätter er i fokus! Det är viktigt att ni känner er trygga med oss och att vi kan ge er den bästa servicen.

Vi är ett företag som ser våra kunder som samarbetspartner. Det är tillsammans med er som vi kommer arbeta för att sätta ihop ett koncept som ni är med och ta fram. Det är viktigt att ni som kunder känner er delaktiga för det är erat bröllop. Det är ni som ska känna att det är rätt och vi är där för att få allt att fungera och designen ska få er personlighet att blomma.


Vår historia

Jag känner stressen av allt som ska göras. Hör hur klockan tickar. Mitt huvud kommer att sprängas. Alla runt om påpekar att det är ett år kvar och att jag har tid. Inom en månad kommer jag sätta mig i skolbänken på 100% och sedan jobba på 70%. Allt snurrar och jag känner svetten rinna och hör hjärtslagen som nu har gått ihop med klockan.” – Fanny Persson, VD

Vi har som en grund efter våran egna erfarenhet av planeringen till vårat bröllop att det är stressigt och saker kan vara oförutsägbara. Att hitta en fotograf eller koordinator kan vara dyrt och svårt att få tag på. Det var så vi kom på idén, då vi älskade att planera vårat bröllop så växte idén mer och mer. Vi säger ”Ett bröllop ska inte vara kostsamt och alla ska kunna få sitt drömbröllop” och du ska inte behöva springa mellan leverantörer och du ska kunna känna dig trygg med att få all service du behöver hos oss.


Vårt Team

Fanny Persson – VD och bröllopssamordnare

Dennis Hoffmann – Vice VD och grafisk design

Katalina – Fotograf

Carol Persson – Volontär arbetare